Kosár

Close

Nincs termék a kosárban.

Vendéglátás

Helyben termett, friss alapanyagokból lehet
igazán finom ételeket készíteni

A falusi vendégasztal szolgáltatás keretein belül eseményeinken saját termékeinkből, kertünkben termett zöldségekből, gyümölcsökből és az általunk gondosan nevelt állatok húsából készítjük ételeinket.
Nincs állandó étlapunk, minden héten új kínálattal készülünk, így biztosítjuk, hogy szezonális és változatos ételek kerüljenek a tányérokra.

Küldetésünknek érezzük bebizonyítani, hogy helyben termett, friss alapanyagokból lehet igazán finom ételeket készíteni.

A vacsora helyszíne a kertünkre nyíló, mediterrán hangulatú fedett teraszunk.


A biogazdálkodás elveit követve termeljük meg alapanyagainkat

Nagy hangsúlyt fektetünk az organikus gazdálkodásra, így nálunk minden alapanyag vegyszer és műtrágya mentes. Az állataink szabadon élnek, jó minőségű, saját termesztésű takarmányt kapnak, ezért húsuk valóban finom és egészséges.

Törekszünk arra, hogy fenntartható zöld étteremként működjünk, ezáltal az alapanyagok legtöbb részét igyekszünk hasznosítani, minimalizálva ezzel ökológiai lábnyomunkat.


A séf a Szender Kert mögött

Ismerd meg Szendrei Bencét!

Ide kell egy leírás. Sok-sok szöveg!


Aktuális események

Ahogy beköszönt a jó idő, megnyitjuk teraszunkat és nagy szeretettel várunk. 

Addig is nézd meg termékkínálatunkat, hiszen számos finomságot viszünk házhoz Debrecenben és környékén. 

Back to Top