Helyben termett, friss alapanyagokból lehet
igazán finom ételeket készíteni
Küldetésünknek érezzük bebizonyítani, hogy helyben termett, friss alapanyagokból lehet igazán finom ételeket készíteni.
A vacsora helyszíne a kertünkre nyíló, mediterrán hangulatú fedett teraszunk.
A biogazdálkodás elveit követve termeljük meg alapanyagainkat
Törekszünk arra, hogy fenntartható zöld étteremként működjünk, ezáltal az alapanyagok legtöbb részét igyekszünk hasznosítani, minimalizálva ezzel ökológiai lábnyomunkat.
A séf a Szender Kert mögött
Ismerd meg Szendrei Bencét!
Ide kell egy leírás. Sok-sok szöveg!
Aktuális események
Ahogy beköszönt a jó idő, megnyitjuk teraszunkat és nagy szeretettel várunk.
Addig is nézd meg termékkínálatunkat, hiszen számos finomságot viszünk házhoz Debrecenben és környékén.